Antena Meniu Search
x

Video Grevă STB: Capitala riscă să fie paralizată. Șoferii sunt nemulţumiţi de salarii şi spun că nu mai ies deloc pe traseu

Angajații STB protestează încă de dimineaţă în faţa sediului central. Oamenii sunt nemulţumiţi de salariile prea mici, dar şi de faptul că unele posturi urmează să fie desfiinţate. Mâine s-ar putea să nu mai iasă autobuzele STB pe şosea, ameninţă angajaţii.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 14:53

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Problemele sunt multe, spun Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti. Aceştia sunt nemulțumiți de faptul că Primăria Capitalei nu investește suficienţi bani în rețeaua de transport, dar și pentru că mai mulți angajați au fost concediați în ultima perioadă. De asemenea, aceştia susţin şi că salariile sunt prea mici.

Ba mai mult, potrivit angajaţilor, STB ar fi gestionat prost situația financiară în ultimele luni, când ar fi trebuit să recupereze o sumă de 1,4 miliarde de lei de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov. 

Angajat via Fii Observator: Greva este una de avertisment. Este din cauza lipsei contractului de muncă, lipsei pieselor de schimb, siguranţa călătorilor, lipsa anvelopelor corespunzătoare. 

Deşi iniţial angajaţii au anunţat că este o grevă de avertisment, bucureştenii riscă să nu mai poată beneficia de transportul public în comun. Anumiţi angajaţi susţin că sunt şanse foarte mari ca autobuzele STB să nu circule în zilele următoare. 

Pe acelaşi subiect

Angajat via Fii Observator: Problemele sunt multe, prea multe. Mâine s-ar putea să nu mai iasă autobuzele STB pe șosea.

Sindicaliștii vor să protesteze zilnic începând de luni, între orele 11 și 13, în fața sediului Societății de Transport București din bd. Dinicu Golescu.

Mai bine de 700 de angajaţii STB au ieşit în stradă. Protestul vine după ce şi anul trecut peste 1.700 de oameni au mărşăluit în jurul primăriei Bucureşti.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Grevă STB: Capitala riscă să fie paralizată. Șoferii sunt nemulţumiţi de salarii şi spun că nu mai ies deloc pe traseu