Antena Meniu Search
x

Video "Ia uitaţi pe 96, cum e, tată! Scrum!" Un troleibuz a luat foc în Bucureşti, în timp ce staţiona. Şoferul s-a salvat în ultima clipă

Tragedie evitată în ultimul moment în sectorul 5 al Capitalei, chiar în apropierea unui centru comercial! Troleibuzul de pe linia 96 a luat foc în timp ce staţiona. Şoferul a avut doar câteva clipe pentru a se salva. Flăcările uriaşe au cuprins imediat vehiculul, iar o pâclă neagră de fum, care putea fi observată de la kilometri distanţă, s-a ridicat deasupra oraşului. Până la sosirea pompierilor, troleibuzul s-a făcut scrum. Informaţia a fost primită pe Fii Observator.  

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 06.03.2024, 08:35

Vezi și

Aruncă, explodează cauciucurile, aruncă geamurile alea!

Ora 17. Şoferul troleibuzului staţionează înainte de a intra în Depoul Alexandria. Imediat ce porneşte vehiculul, începe să iasă fum. 

Şofer troleibuz: M-am dus în spate, în salon, am vrut să mănânc puţin. Deodată a început să iasă fum din faţă de la bord, după aceea negru.

Ana Grigore, reporter Observator: Troleibuzul circula pe linia 96, şoferul a oprit la capăt de traseu şi a apucat să staţioneze doar câteva minute. Brusc flăcările s-au aprins şi în doar 10 minute întregul autovehicul a fost cuprins de flăcări. 

Pe acelaşi subiect

Troleibuzul a fost distrus în totalitate

Fără să ţină cont de riscuri, bărbatul reuşeşte să evite o tragedie. 

Şofer troleibuz: Am apucat să iau actele, l-am dat jos de pe fir să nu mai aibă tensiune în reţea.

Ora 17:27. Deşi vehiculul ardea ca o torţă, în încercarea de a ascunde amploarea incidentului, Societatea de transport Bucureşti anunţă pe contul oficial de Twitter, o simplă defecţiune la un troilebuz. Mai multe linii sunt îngheţate. Însă, pentru că tot mai multe imagini cu focul uriaş sunt postate în spaţiul online, societatea anunţă după câteva momente şi natura defecţiunii: un incendiu. Între timp, deşi pompierii au intervenit rapid, troleibuzul a fost distrsus în totalitate.    

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul nu îşi explică nici acum cum s-a putut întâmpla una ca asta.

Şofer troleibuz: Totul din bord din faţă, undeva contact imperfect sau cine ştie... aerotermă, ce o fi nu se ştie.

Troleibuzurile de tip Astra Iribus, cu o vechime de peste 16 ani, nu ar fi la primul incident de acest gen. În urmă cu doar patru ani, un alt troleu a luat foc chiar în centrul Capitalei.

Imagini cu flăcările uriaşe am primit şi noi pe Fii Observator. Aşadar, te invităm să Fii Observator şi să ne trimiţi informaţii, poze sau imagini video care pot deveni o ştire folosind formularul de pe site-ul observatornews.ro, în secţiunea Fii Observator, sau pe whatsapp la numărul 0722.699.800, iar noi vom prezenta cazul tău la Observator şi pe observatornews.ro.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » "Ia uitaţi pe 96, cum e, tată! Scrum!" Un troleibuz a luat foc în Bucureşti, în timp ce staţiona. Şoferul s-a salvat în ultima clipă