Meniu
Search
x

Video Imagini cu protestele masive din ţară, trimise pe Fii Observator

Au fost proteste masive în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. În ciuda restricţiilor de circulaţie, protestarii au ocupat străzi şi chiar au dat foc măştilor de protecţie. Mai mulţi oameni, ne-au trimis pe Fii Observator imagini cu protestele din diferite oraşe ale ţării.

De Mihaela Uretu la 02.04.2021, 16:17
  • Au fost proteste în mai multe oraşe din România
  • Oamenii sunt nemulţumiţi de restricţiile impuse de către autorităţi
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator

UPDATE: Puțini oameni au participat la protestele organizate miercuri în mai multe orașe din țară. Cei mai mulți protestatari s-au strâns la București și la Brăila. În număr mare s-au adunat şi în Călăraşi. 

Şi în Teleorman oamenii au decis să iasă în cea de-a patra zi de proteste şi ne-au tirmis imaginile pe Fii Observator. 

 

Pe acelaşi subiect

În număr vizibil mai redus, oamenii s-au strâns şi în Motru. 

UPDATE: A treia zi de proteste s-a încheiat paşnic în Bucureşti. După manifestaţia violentă de luni noaptea, de această dată, în Capitală, oamenii au ieşit în stradă doar cu vuvuzele şi steaguri tricolore. S-au rezumat să-şi strige ofurile pe la porţile instituţiilor.

Numărul protestatarilor a fost mult mai mic atât în Bucureşti, cât şi în celelalte oraşe din ţară. În Bacău oamenii au ieşit din nou în stradă. 

La fel şi în Arad. 

Şi în Botoşani. 

Mii de oameni au ieşit în stradă în jumătate de ţară, din cauza noilor restricţii. În Bucureşti, Galaţi, Timişoara, Brăila şi în alte oraşe, protestatarii, mulţi dintre ei tineri, au scandat împotriva autorităţilor şi cu greu au plecat spre dimineaţă. 

Premierul Florin Cîţu s-a arătat înţelegător faţă de protestatari. La fel şi ministrul de Interne Lucian Bode. Amândoi au spus că oamenii se pot revolta atât timp cât respectă legislaţia.

În Piteşti, sute de argeşeni au scandat până la 3 dimineaţa.

Tinerii au ieşit din case şi la Brăila  şi au încercat să blocheze o stradă intens circulată. În scurt timp, lucrurile au degenerat. Protestatarii s-au îmbrâncit cu forţele de ordine.

La Galaţi, protestul spontan s-a transformat într-un adevărat miting cu sute de oameni.Şi aici, o parte dintre manifestanţi au început să arunce cu pietre în cordonul de jandarmi.

La Arad, câteva sute de persoane şi-au strigat nemulţumirea faţă de decizia autorităţilor de a interzice circulaţia după ora 20:00. Protestul a început aproape de miezul nopţii.

În Braşov, o maşină de poliţie a fost blocată de mulţimea ieşită în stradă. Spre agenţi a zburat şi o petardă.

La Iaşi, oamenii au protestat prin incendierea măştilor, dar nu au existat ciocniri cu forţele de ordine.

Restricţiile sanitare au scos din case sute de oameni şi în Deva, încă de ieri după-masa. Au fost în special tineri, care au ignorat masca. 

Iar în Bacău oamenii au făcut scandal în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

Şi în Giurgiu oamenii au scandat. 

În Piatra Neamţ mai mulţi protestatari  s-au pus în faţa unei ambulanţe.

În timp ce în Alba Iulia protestul a fost ceva mai paşnic. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Imagini cu protestele masive din ţară, trimise pe Fii Observator