Antena Meniu Search
x

Imagini de o cruzime revoltătoare. Un băiat de 14 ani lovește violent și repetat o pisică cu piciorul. ”Mă joc fotbal cu el”. VIDEO

Un adolescent din orașul Brăila este anchetat de polițiști pentru un gest de cruzime: a lovit cu picioarele o pisică.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 20:16

Vezi și

Baiatul de 14 ani mărturiseşte pe înregistrare că „se joacă fotbal” cu animalul, lovindu-l ca pe o minge: ”Mă joc fotbal cu el”. Scenele au fost postate pe internet unde s-au viralizat rapid, impresionânt prin cruzimea de care dă dovadă copilul de 14 ani. 

Adolescentul este cercetat de poliție după ce a lovit puiul de pisică

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Brăila s-au sesizat din oficiu după ce au văzut imaginile cu tânărul care lovea cu picioarele o pisică. Anchetatorii l-au identificat pe agresor, un adolescent în vârstă de 14 ani, din municipiul Brăila. Acesta a fost dus la sediul poliției, alături de mama sa, pentru audieri.

În continuare polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, precizează reprezentanții IPJ Brăila.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Imagini de o cruzime revoltătoare. Un băiat de 14 ani lovește violent și repetat o pisică cu piciorul. ”Mă joc fotbal cu el”. VIDEO