Antena Meniu Search
x

Video Imagini uluitoare cu un delfin, filmate cu drona de un turist din Mamaia. Show inedit pe litoral

Turiştii aflaţi în staţiunea Mamaia s-au bucurat în această dimineaţă de un spectacol inedit. Un delfin a venit aproape de mal şi s-a lăsat admirat în toată splendoarea.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 17:41

Vezi și

Spectacol inedit oferit de un delfin, pe litoralul românesc, în Mamaia. Imaginile cu drona surprinse de un telespectator au fost trimise pe FiiObservator. Se pare că apariţiile delfinilor la malul Mării Negre sunt tot mai dese în această perioadă. Şi ieri, o pereche de delfini s-au apropiat de plajă suficient cât să fie admiraţi de turişti, tot în staţiunea Mamaia. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Imagini uluitoare cu un delfin, filmate cu drona de un turist din Mamaia. Show inedit pe litoral