Antena Meniu Search
x

Video Incendiu pe Autostrada Soarelui. O maşină a luat foc, iar flăcările s-ar fi extins la vegetaţia din zonă

Un incendiu cu degagări mari de fum s-ar fi produs, în cursul zilei de miercuri, pe Autostrada Soarelui, drum care face legătura între Bucureşti şi litoralul românesc.

de Redactia Observator

la 29.06.2022, 14:32

Vezi și
  • Incendiul de pe Autostrada Soarelui s-a produs pe sensul de mers către litoral.

Primele informatii de la faţa locului arată că în jurul orei 13.00 o maşină ar fi luat foc pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa, iar incendiul s-ar fi extins către vegetaţia din zonă.

Din imaginile provenite de la o telespectatoare fidelă, care ni le-a transmis via Fii Observator, se vede cum incendiul de pe Autostrada Soarelui s-a soldat inclusiv cu degajări mari de fum. Până la această oră nu am primit informaţii care să arate că incendiul s-a soldat şi cu victime.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în zonă, pompierii luptând din greu pentru stingerea flăcărilor. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Incendiu pe Autostrada Soarelui. O maşină a luat foc, iar flăcările s-ar fi extins la vegetaţia din zonă