Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator în Suceava, o casă a fost înghițită de flăcări uriașe. Pompierii s-au luptat ore în şir ca să stingă văpaia

Incendiu devastator, seara trecută, în comuna Cornu Luncii, din judeţul Suceava. O casă a fost mistuită de flăcări uriaşe, iar pompierii s-au luptat ore în şir pentru a stinge văpaia. 

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 08:19

Vezi și

Cum au simţit miros de fum, vecinii au ieşit din case, să vadă ce se întâmplă. Speriaţi că focul s-ar putea extinde şi le-ar putea înghiţi şi lor gospodăriile, au sunat imediat la 112. 

Pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au ajuns în doar câteva minute la faţa locului şi au început lupta cu flăcările. După zeci de minute au reuşit să stingă focul, dar n-au reuşit să salveze mare lucru din casă, care s-a făcut scrum.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Fii Observator » Incendiu devastator în Suceava, o casă a fost înghițită de flăcări uriașe. Pompierii s-au luptat ore în şir ca să stingă văpaia