Antena Meniu Search
x

Video Incendiu Prosper Plaza din București. Imagini dramatice cu flăcările care au distrus centrul comercial în câteva minute

Un incendiu a izbucnit, marți, la acoperișul magazinului Prosper, din Calea 13 Septembrie din București. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale de stingere la incendiul de la Prosper, locuitorii din apropiere fiind avertizați prin mesaj Ro-alert să țină geamurile închise și, pe cât posibil, să evite zona. 

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 18:22

Vezi și

Incendiu major produs pe Calea 13 Septembrie, la complexul Prosper. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie”, au transmis pompierii.  

Filmările de la fața locului arată că în zonă sunt degajări mari de fum și că o parte din acoperișul cuprins de flăcări s-a prăbușit.

”Sunt degajări mari de fum, influenţate de vânt, motiv pentru care solicitam închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, au mai transmis pompierii. 

Centrul comercial Prosper Plaza a fost evacuat și nu sunt raportate victime. Circulația în zonă a fost închisă iar traficul a fost deviat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Incendiu Prosper Plaza din București. Imagini dramatice cu flăcările care au distrus centrul comercial în câteva minute