Antena Meniu Search
x

Video Incendiul de la Matei Balş. Imagini surprinse de martori la puţin timp de la tragedie

Imaginile parcă desprinse din filmele de groază au fost surprinse, de către martori la puţin timp după ce incendiul a izbucnit la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală.

de Redactia Observator

la 29.01.2021, 16:27

Vezi și
  • Incidentul a avut loc la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş"
  • Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator
  • Cinci oameni au murit în incendiu

Incendiul violent a izbucnit în această dimineaţă într-un corp de clădire al Spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. Iniţial, autorităţile au anunţat 3 victime şi un pacient în stare foarte gravă. Ulterior, numărul victimelor a crescut.

Cinci persoane au murit

În urma acestui eveniment  tragic, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar pacienţii evacuaţi au fost transferaţi la diferite spitale din Capitală.

Martorii au transmis pe Fii Observator că incendiul a izbucnit în jurul orei 05:00. Oamenii care locuiesc în apropierea Spitalului Matei Balş ne-au povestit că au fost treziţi de zgomotele făcute de sirenele ambulanţelor şi cele ale maşinilor de poliţie.

Incendiul de la Matei Balş. Imagini surprinse de martori

Fii Observator

Spitalul ar fi avut probleme cu căldura, autorităţile neagă acuzaţiile

În urma incendiului, rude ale pacienţilor de la Matei Balş acuză că pacienţii stăteau în frig şi erau nevoiţi să se descurce singuri. 

Incendiul de la Matei Balş

Fii Observator

Autorităţile neagă aceste acuzaţii şi spun că în spital nu erau probleme cu căldura. Potrivit prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, pavilionul ar fi fost recent renovat, instalațiile respectau standardele și nu erau probleme de încălzire. 

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Incendiul de la Matei Balş. Imagini surprinse de martori la puţin timp de la tragedie