Antena Meniu Search
x

Video Incident grav în Capitală. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost rănit de o bucată de şină care a intrat prin podeaua unui tramvai

Un bărbat a fost rănit, astăzi, în jurul prânzului, într-un tramvai care circulă pe linia 19 din Bucureşti. O bucată de șină a intrat prin podeaua tramvaiului și l-a rănit la un picior. Bărbatul a fost transportat la spital. 

de Mihaela Uretu

la 25.06.2021, 15:33

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incidentul s-a petrecut într-o staţie de pe bulevardul Nerva Traian. O şină a tramvaiului s-a rupt, a intrat prin podeaua tramvaiului şi l-a lovit pe călător la piciorul stâng.  Călătorii au fost cei care i-au acordat primul ajutor bărbatului în vârstă de 54 de ani. Acesta a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni cu răni uşoare. 

La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție și angajați de la STB pentru a face o anchetă, iar în acest moment, circulația tramvaielor pe linia 19 este restricționată pentru repararea terasamentului stricat.

Martorii spun că au auzit patru bubuitori puternice înainte ca tramvaiul să oprească. 

Martor via Fii Observator: O bară de fier s-a desprins din interiorul tramvaiului în timp ce acesta circula, iar victima a fost lovită la picior. Salvarea a plecat la 13:12. La 13:44 un ofițer de poliție a supus conductorul tranvaiului la un etilotest. O doamnă spunea că ea însăși a călcat din greșeală pe șină de tramvai și un segment din șină "s-a ridicat în aer de zici că era un șarpe". Totul s-a petrecut printre maşini. 

Nu este primul incident de genul acesta. Ieri, tramvaiul 16 a deraiat de pe șine. Din fericire, nu au existat victime. Iar în urmă cu două zile, un tramvai care circula pe linia 32 a deraiat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Incident grav în Capitală. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost rănit de o bucată de şină care a intrat prin podeaua unui tramvai