Antena Meniu Search
x

Video Şofer băut şi vitezoman, la un pas de tragedie după ce s-a răsturnat cu maşina într-un scuar de tramvai din Bucureşti

Un şofer vitezoman, pe deasupra şi băut bine, a ajuns pe patul de spital, după ce a intrat cu maşina într-un scuar de tramvai, iar autoturismul s-a răsturnat pe şine. Era singur în autovehicul şi a rămas încarcerat. După ce l-au scos din maşina făcută praf, pompierii l-au predat poliţiştilor. N-a trecut testul - individul avea o alcolemie de 0,69 la mie şi s-a ales cu dosar penal.

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 08:36

Vezi și

"Viteza e de vină, nu putea sa ajungă în halul ăsta fară viteză". 

Aproape de miezul nopţii, şoferul ar fi gonit cu viteză pe Bulevardul Chişinău, spun martorii. În momentul în care a ajuns în dreptul staţiei de tramvai, a pierdut controlul volanului, a lovit refugiul şi s-a răsturnat pe plafon. Bărbatul a rămas încarcerat şi a avut nevoie de intervenţia pompierilor. 

"Am venit din intersecţie de acolo şi am văzut că era răsturnată maşina", spune un martor. 

La un pas de tragedie din cauza vitezei şi alcoolului

Pe acelaşi subiect

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: "În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind transportat la Spitalul Sf. Pantelimon în vederea acordării de îngrijiri medicale". 

Nu doar viteza l-a pus în dificultate. Tânărul băuse bine înainte de a se urca la volan, iar alcoolul l-a lăsat fără reflexe.

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: "Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat". 

Pe numele şoferului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi, pe lângă amenda primită, va rămâne şi fără permis pentru 90 de zile.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şofer băut şi vitezoman, la un pas de tragedie după ce s-a răsturnat cu maşina într-un scuar de tramvai din Bucureşti