Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână: A ajutat-o să ajungă în staţia de tramvai

O femeie bătrână din Iași a fost surprinsă de gestul emoționant al unui polițist care a ajutat-o să meargă în staţia de tramvai.

de Mihaela Uretu

la 16.06.2021, 18:12

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse în Piaţa Unirii din Iaşi. Aflat în zonă, poliţistul a văzut-o o femeia în vârstă, care se chinuia să ajungă în staţie şi a decis să îi dea o mână de ajutor. Astfel, poliţistul a însoţit-o pe bâtrânică până în staţia de tramvai şi ajutat-o să se aşeze pe bancă pentru a aştepta tramvaiul. 

Imaginile au fost surprinse de către un om care era în acel moment în centru şi a decis să le împărtăşească cu noi, pe Fii Observator. 

Oamenii au lăudat gestul poliţistului

Ioan via Fii Observator: Astăzi pe la ora 12. Am văzut doar că a ajutat-o să ajungă pe banca din staţie. Respect pentru Poliția Locală Iași.

Pe acelaşi subiect

Imagini similare au fost surprise tot în Iaşi la începutul lunii aprilie, atunci când o femeie a fost prinsă pe stradă fără mască, mănuși și declarație. În loc s-o amendeze, agenții i-au oferit o mască și au învățat-o cum să completeze declarația pe proprie răspundere.

Iar la începutul anului, clipurile în care un poliţist din Braşov şi unul din Sibiu au curățat luneta plină de zăpadă a unor şoferi, au devenit în scurt timp virale. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Poliţist din Iaşi, gest emoţionant pentru o femeie bătrână: A ajutat-o să ajungă în staţia de tramvai