Antena Meniu Search
x

Video Intervenţie a pompierilor bucureşteni pentru lichidarea unui incendiu dintr-un renumit cartier rezidenţial

Pompierii bucureşteni au fost obligaţi să intervină, luni dimineaţa, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un renumit cartier rezidenţial din Capitală.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 12:13

Vezi și
  • Incendiul din Bucureşti a izbucnit pe Şoseaua Sălaj.

Alerta s-a dat în jurul orei 09.30, iar autorităţile au intervenit la faţa locului cu mai multe autospeciale de stingere, dar şi cu echipaje SMURD, pentru a oferi ajutor unor eventuale victime.

Din fericire, incendiul izbucnit în celebrul cartier rezidenţial nu s-a soldat cu victime, iar pompierii au reuşit să stingă rapid flăcările.

Incendiul din Bucureşti, izbucnit pe Şoseaua Sălaj

Un martor ocular ne-a transmis mai multe imagini via Fii Observator şi ne-a transmis că incendiul ar fi izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc situat pe Şoseaua Sălaj nr. 353.

Autorităţile locale au decis să mai lase un echipaj de pompieri în zonă pentru a elimina orice risc de reizbucnire a incendiului

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Intervenţie a pompierilor bucureşteni pentru lichidarea unui incendiu dintr-un renumit cartier rezidenţial