Antena Meniu Search
x

Video Locomotiva unui tren a luat foc în timpul mersului, în Teleorman. 250 de călători au fost evacuați

Incident pe calea ferată. Locomotiva electrică a unui tren a luat foc, miercuri, în Videle, județul Teleorman. 250 de călători au fost evacuați pe câmp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 19:42

Vezi și

Potrivit ISU Teleorman, aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului și a afectat parțial și un vagon de călători.

A luat foc în timpul mersului

„Focul este localizat, pompierii acționând acum pentru lichidarea incendiului”, arată ISU Teleorman.

Este vorba de locomotiva trenului IR 349 București Nord – Arad, potrivit CFR Călători. „Siguranța și securitatea celor 250 de pasageri și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași sunt preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va fi remorcat de altă locomotivă”, anunță CFR Călători.

O comisia de cercetare va stabili cauzele care au generat incendiul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Locomotiva unui tren a luat foc în timpul mersului, în Teleorman. 250 de călători au fost evacuați