Antena Meniu Search
x

Locuitorii din Lipova, judeţul Arad, nemulţumiţi de munţii de gunoaie, deşi taxa de salubrizare ar fi fost majorată

Locuitorii din Lipova, judeţul Arad, sunt nemulţumiţi de condiţiile avute, deşi ei susţin că taxa de salubrizare a fost majorată în mod semnificativ.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 15:33

Oamenii sunt nemulţumiţi de munţii de gunoaie din Lipova
Oamenii sunt nemulţumiţi de munţii de gunoaie din Lipova
  • Locuitorii din Lipova se plâng inclusiv de faptul că a crescut numărul hoţilor din oraş.

Martorii susţin că, deşi taxa de salubrizare a fost majorată, străzile sunt, în continuare, pline de gunoaie şi, în mod general, situaţia din oraş s-a degradat în mod semnificativ.

Oamenii spun că blocurile ANL din oraş nu au căldură, camere video şi interfoane, iar unele blocuri din oraş au probleme la nivel de subsol unde ar exista ţevi sparte şi care au produs inundaţii.

Mesajul transmis de un cititor din Lipova

Unul dintre cititori ne-a transmis, pe Fii Observator, şi că numărul hoţilor a crescut astfel că oamenilor le este teamă pentru siguranţa lor. Cititorul ne spune că una dintre soluţii ar putea fi suspendarea primarului pe care îl acuză că "nu s-a ţinut de cuvânt".

"Bună ziua! Dorim toți cetățenii orașului Lipova, județul Arad, suspendarea primarului deoarece domnul primar nu se ţine de cuvânt. Ne-a scumpit gunoiul, este 15 lei de persoană și gunoiul este de o lună de zile în același loc. Blocurile ANL nu au căldură și avem copii mici, iar seara este foarte frig. Şi mai ales ar trebuii camere video și interfoane la toate blocurile ANL deoarece sunt mulți hoți. Nu este normal ca blocurile ANL să nu aibă interfon. Subsolul blocului este plin de apă și țevile sunt sparte. Multe alte blocuri din oraș au aceleași probleme, nu avem siguranță", este mesajul transmis de cititorul nostru.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Locuitorii din Lipova, judeţul Arad, nemulţumiţi de munţii de gunoaie, deşi taxa de salubrizare ar fi fost majorată