Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi bucureşteni din sectorul 2 s-au trezit cu maşinile vandalizate peste noapte: "A venit la maşina mea, un picior. A venit şi la vecina"

Mai mulţi şoferi din sectorul 2 au avut o surpriză neplăcută în această dimineaţă când se pregăteau să plece la drum. Şi-au găsit maşinile vandalizate, cu oglinzile rupte. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat s-a apucat din senin să le lovească. Poliţia îl caută acum.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 24.11.2021, 10:13

Vezi și

Păgubit: A venit... la maşina mea, un picior. A venit şi la vecina... a dat vreo două picioare că nu i s-a părut... Uitaţi-l! El este tipul

Sectorul 2, ora 7 dimineaţa. Un bărbat se plimbă pe stradă şi, fără motiv, vandalizează maşină după maşină. 

Andre Rotaru, reporter Observator: Martorii spun că bărbatul venea dinspre strada Maica Domnului şi se îndrepta spre şoseaua Colentina. În drumul său ar fi vandalizat în total nu mai puţin de cinci maşini. A fost surprins pe camerele de supraveghere aici, pe strada Ripiceni, cât timp le vandaliza pe ultimele două. 

Printre păgubiţi este şi domnul Nicolae. Când a coborât din bloc şi-a găsit oglinda ruptă.  

Pe acelaşi subiect

Păgubit: Chiar m-am uitat dimineaţă şi cred că trece periodic pe aici... E un puşti, e un băiat. 

Alţi proprietari au avut pagube mai mari şi au fost nevoiţi să meargă cu autoturismele în service.

Şi-au găsit maşinile avariate

Păgubit: Dimineaţă când a plecat soţia de acasă, a găsit maşina cu oglinda ruptă. Poliţia a spus staţi puţin că mai sunt 3 persoane la rând cu aceeaşi problemă. Unul avea ştergătoarele rupte, braţele rupte cu totul, oglinda ruptă, geamul spart, stopul de pe spate spart.

Doi dintre şoferi şi-au reparat singuri maşinile şi nu au mai depus plângeri. Restul s-au întâlnit la poliţie, au făcut schimb de imagini şi au realizat că au de-a face cu acelaşi individ. 

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: În cauză au fost întocmite 3 dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Surse din poliţie spun că anchetatorii îl vizează pe un tânăr care locuieşte în zonă. Acesta ar avea probleme cu drogurile şi nu ar fi la prima abatere de acest fel. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Mai mulţi bucureşteni din sectorul 2 s-au trezit cu maşinile vandalizate peste noapte: "A venit la maşina mea, un picior. A venit şi la vecina"