Antena Meniu Search
x

Exclusiv Miercuri, Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, vine la Observator. Cum îi poţi adresa o întrebare

Elevii din Bucureşti se reîntorc în bănci după mai bine de 7 luni în care învăţâmântul a fost exclusiv online. Vestea vine după ce cazurile de coronavirus din Capitală au scăzut astăzi sub 1 la mia de locuitori.

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 17:20

Poză cu Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu va fi prezent în studioul Observator - HEPTA-Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
  • Mâine, Ministrul Educaţiei va sosi în platoul Observator

Cu o lună înainte de vacanţa de vară, elevii de gimnaziu şi liceu din Bucureşti care nu sunt în clasele terminale se pot întoarce la şcoală după o lungă perioadă în care lecţiile s-au desfăşurat pe Zoom. 

Decizia a fost luată de către Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă după ce rata de infectare în Capitală a scăzut sub 1 la mia de locuitori. 

De miercuri, şi elevii din alte localităţi din România, acolo unde rata de infectare a scăzut sub 1 la mie vor putea merge fizic la școală. Astfel, mai bine de 90% dintre şcolari se întorc în bănci. Masca de protecție va fi obligatorie la școală și în exterior, dacă se întâlnesc mulți elevi în pauze.

Pot face în continuare ore online elevii care au contraindicații medicale pentru prezență fizică, cei care au vulnerabilități și prezintă certificat medical, dar şi cei care care locuiesc împreună cu o persoană care face parte dintr-o grupă de risc. 

Pe acelaşi subiect

Miercuri, Ministrul Educaţiei va fi prezent în studioul Observator şi va da mai multe detalii despre cum se vor derula cursurile odată cu reîntoarcerea la şcoală.  

Te invităm să Fii Observator şi să ne trimiţi întrebările pe care le ai pentru Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, folosind formularul de pe site-ul observatornews.ro, în secţiunea Fii Observator, sau pe whatsapp la numărul 0722.699.800, iar noi vom pune întrebarea ta la Observator 12:00.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Miercuri, Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, vine la Observator. Cum îi poţi adresa o întrebare