Antena Meniu Search
x

Video Momentul impactului mortal din Berceni. O persoană a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare, și alte patru au fost rănite

Un accident mortal s-a produs vineri dimineața în localitatea Berceni din județul Ilfov. O persoană a murit și alte patru suferit răni după impactul dintre două mașini.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 19:00

Vezi și

Potrivit polițiștilor ilfoveni, vineri dimineață în jurul orei 06:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Berceni, pe bulevardul 1 mai, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

Accident în comuna Berceni. Una din victime nu a putut fi salvată

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni și ai Serviciului Rutier Ilfov s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări a rezultat faptul că în urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat cinci victime.

La locul accidentului s-au deplasat 4 echipaje medicale, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Au fost efectuate manevre de resuscitare, pentru una dintre victime, însă din păcate, echipajul medical a declarat decesul acesteia.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Fii Observator » Momentul impactului mortal din Berceni. O persoană a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare, și alte patru au fost rănite