Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care ursul vine în acelaşi timp cu RO-Alert-ul. Oamenii dintr-o localitate din Buzău s-au trezit cu animalul lângă ei, în magazin

Locuitorii din Cernăteşti, judeţul Buzău, a trăit spaima vieţii lor după ce au dat nas în nas cu un urs.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 11:48

Câţiva localnici care stăteau de vorbă în curtea unui magazin au primit pe telefoane o avertizare RO-Alert despre prezenţa unui urs în zonă. Nici nu au apucat să citească bine mesajul că animalul era deja lângă ei. Ursul reuşise să desfacă poarta şi să intre în curtea magazinului. Oamenii au făcut gălăgie, aşa că animalul s-a speriat şi a luat-o la fugă.

A intrat apoi în curtea unei femei în vârstă, doar la câteva case depărtare. Bătrâna s-a speriat şi a fugit în casă. Şi ursul s-a speriat şi a dispărut pe o uliţă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Fii Observator » Momentul în care ursul vine în acelaşi timp cu RO-Alert-ul. Oamenii dintr-o localitate din Buzău s-au trezit cu animalul lângă ei, în magazin