Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini de la bătaia cu bâte şi topoare între clanuri, la Sângeru. Bătăușii ar fi blocat drumul ambulanței, ca să nu ajungă la răniți

Publicăm noi imagini șocante de la răfuiala cu bâte și topoare de vineri seară, din localitatea Sângeru, județul Prahova. Străzile s-au transformat într-un adevărat câmp de luptă, două clanuri răfuindu-se pentru supremația din comună.

de Redactia Observator

la 22.11.2021, 17:18

Vezi și

Publicăm noi imagini șocante de la răfuiala cu bâte și topoare de vineri seară, din localitatea Sângeru, județul Prahova. Străzile s-au transformat într-un adevărat câmp de luptă, două clanuri răfuindu-se, se pare, pentru supremația din comună. 

O înregistrare video surprinde momentul în care mai mulți indivizi înarmați cu bâte vor să intre cu forța în curtea unei case, acolo unde alte persoane, femei și bărbați, de asemenea cu bâte, încearcă să-și apere proprietatea. 

Scandalul din Sângeru a fost filmat de o cameră de supraveghere. În timpul confruntărilor violente, un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori.

Agresorii ar fi blocat ambulanța, ca să nu poată ajunge la bărbatul înjunghiat

Pe acelaşi subiect

Spiritele s-au calmat abia după ce au intervenit oamenii legii. Avocatul uneia dintre tabere susține că echipajul de poliție din comună a intervenit abia după 40 de minute, de teama celor care fac legea acolo. Același lucru s-a întâmplat și cu ambulanța. Se pare că agresorii ar fi blocat drumul, pentru ca medicii să nu poată prelua victima.

Într-un final, salvarea a ajuns la bărbatul rănit, pe care l-a transportat, ulterior, la spital.

Trei dintre scandalagii au fost pentru 24 de ore și duși în Arestul Poliției Prahova. Ulterior, unitatea de Parchet competentă a decis ca aceștia să fie plasați sub control judiciar.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Noi imagini de la bătaia cu bâte şi topoare între clanuri, la Sângeru. Bătăușii ar fi blocat drumul ambulanței, ca să nu ajungă la răniți