Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Botoşani a fost scoasă în viaţă, dintr-o fântână adâncă de 6 metri. Detaliul care a salvat-o

O femeie în vârstă de 82 ani din județul Botoșani a scăpat cu viață după ce a căzut într-o fântână adâncă de 6 metri. Un localnic a fost salvatorul ei. Bărbatul, care trecea prin zonă, a văzut papucii femeii şi a dat alarma. 

de Cristina Dimulescu

la 12.06.2022, 16:00

Vezi și

Incidentul a avut loc duminică după-amiază în localitatea Mileanca, din judeţul Botoșani. Alarma a fost dată puțin după ora 13.00, de un localnic care trecea pe lângă fântână și a văzut încălțămintea femeii.

Unul dintre salvatori a coborât în fântână şi a reuşit să o aducă pe femeie la suprafaţă, în viaţă

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu accesorii specifice, dar și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, care se întorcea din misiune de la Rădăuți Prut. Unul dintre salvatori a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a reușit să o aducă pe femeie la suprafață. Aceasta era în hipotermie, dar conștientă.

A fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță aflat la fața locului și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Operațiunea de salvare a fost coordonată de comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, lt.col. Sorin Constantin Barbacariu, a transmis ISU Dorohoi. 

Poliția cercetează acum împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » O femeie din Botoşani a fost scoasă în viaţă, dintr-o fântână adâncă de 6 metri. Detaliul care a salvat-o