Antena Meniu Search
x

Video O mașină a luat foc în mers, pe autostrada București - Pitești. Șoferița și doi pasageri au reușit să iasă la timp 

Au fost flăcări mari, aseară, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce o maşină a luat foc în mers. În autoturism erau șoferița și doi pasageri, care, din fericire, au reușit să iasă la timp.

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 08:58

Vezi și

Şi-au dat seama că au o problemă la motor, iar la kilometrul 34, au tras vehiculul pe banda de urgenţă, înainte ca flăcările să cuprindă toată maşina. Incendiul s-a extins cu repeziciune și la vegetația uscată de pe marginea drumului, pe o suprafață de aproximativ 1000 metri pătraţi.

Autoturismul a ars complet. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » O mașină a luat foc în mers, pe autostrada București - Pitești. Șoferița și doi pasageri au reușit să iasă la timp