Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Cluj a fost înjunghiată de iubit, de faţă cu copiii ei

O tânără mamă a fost înjunghiată de față cu cei doi copii, în plină stradă, la Cluj-Napoca. Evenimentul s-a întâmplat marți seară, în centrul orașului, iar autorul este chiar concubinul femeii.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.11.2020, 22:44

Vezi și
  • Victima a fost transportată la spital și este stabilă hemodinamic
  • Agresorul a fost dus la secția de poliție și, după audieri, se va stabili dacă va fi reținut
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Pe imaginile filmate de un martor se poate observa cum agresorul, un tânăr de 25 de ani, o înțeapă de mai multe ori pe femeie cu un obiect ascuțit, pe fondul unui conflict spontan.

Victima este stabilă hemodinamic si respirator.

"La data de 11 noiembrie a.c., in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție au fost sesizați despre producerea unui conflict spontan, pe o strada din cartierul Mărăști. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei", a transmis Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Nu este clar, până la acest moment, ce l-a împins pe tânărul de 25 de ani la un astfel de gest.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » O tânără din Cluj a fost înjunghiată de iubit, de faţă cu copiii ei