Antena Meniu Search
x

Video "Opriţi păcănelele!". Un bărbat s-a legat cu cătuşe de şinele de metrou, la Piaţa Unirii

Incident bizar în această dimineaţă la metrou. Un bărbat s-a legat cu cătuşe de linia de metrou, la Piaţa Unirii. Incidentul s-a produs în jurul orei 11.20.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 13:14

Vezi și

UPDATE: Persoana imobilizată a fost scoasă de pe şine. Circulația trenurilor de metrou a fost reluată la ora 11.47.

Bărbatul a coborât pe calea de rulare, pe sensul de mers către Berceni, şi s-a legat cu cătuşe de şine. Acesta a protestat faţă de sălile de jocuri de noroc. "Opriţi păcănelele" se poate citi pe banner-ul pe care bărbatul l-a desfăşurat lângă el.

"Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. La acest moment, personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță. Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul Metrorex.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » "Opriţi păcănelele!". Un bărbat s-a legat cu cătuşe de şinele de metrou, la Piaţa Unirii