Meniu
Search
x

Video Panică la metrou după ce o staţie a rămas în beznă. Mai multe trenuri nu au oprit la Eroii Revoluției

Staţia de metrou Eroii Revoluţiei a rămas, miercuri după-amiaza, fără curent electric din cauza unei avarii la curent.

De Mihaela Uretu la 22.09.2021, 16:03
Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Se pare că a fost vorba de o avarie la sistemul de alimentare electrică la metrou. Trenurile de pe magistrala M2 au circult, dar în beznă. 

Martor via Fii Observator: În acest moment la stația de metrou Eroii Revoluției este beznă, iar din cauza asta circulația se desfășoară cu dificultate. În fiecare stație în care a oprit metroul s-a comunicat prin sonorizare că din cauza unor motive obiective, circulația trenurilor de pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate. Aparent, acum la Eroii Revoluției nu se mai oprește. M-am întors ca să văd. A anunțat mecanicul. E lume în stație, dar nu se oprește.

"Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, în stațiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranță. Pentru siguranța călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției. Călătorii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață. Vom reveni cu detalii imediat ce situația va fi remediată. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!", au transmis reprezentanţii Metrorex la scurt timp după incindent. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Panică la metrou după ce o staţie a rămas în beznă. Mai multe trenuri nu au oprit la Eroii Revoluției