Antena Meniu Search
x

Video Panică pentru pasagerii unui tren InterRegio Bucureşti - Craiova. Garnitura a început să scoată fum în mers

Au fost momente de panică aproape de gara din Grădinari. Locomotiva unui tren de călători a luat foc în mers, iar pasagerii au ieşit din vagoane.

de Mihaela Uretu

la 29.03.2021, 19:07

Garnitura unui tren InteRegio a scos fum în mers Vezi și
  • Nimeni nu a fost rănit
  • Trenul mergea de la Bucureşti la Craiova

Trenul InterRegio 1593 circulă pe ruta Bucureşti - Craiova. Locomotiva a plecat din Gara de Nord la 15:45 şi ar fi trebuit să ajungă în Craioba la 19:08.  La un moment dat, pasagerii au simţit un miros puternic de fum. 

Trenul a fost aproape de a lua foc în apropiere de gara Grădinari. După cum se vede în imaginile trimise pe Fii Observator, în momentul în care  trenul a  oprit în câmp din cauza fumului, mai mulţi călători au coborât din tren de frică să nu se întâmple vreo nenorocire. Potrivit celui care a trimis aceste imagini, în tren ar fi fost în jur de 200 de pasageri. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Trenul a reluat călătoria după 10 minute de staţionare. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Panică pentru pasagerii unui tren InterRegio Bucureşti - Craiova. Garnitura a început să scoată fum în mers