Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti atacaţi cu topoare de un bărbat beat şi recalcitrant, în Bârlad. Forţele de ordine au folosit spray lacrimogen pentru a pune scandalagiul la pământ

Scene uluitoare în Bârlad unde un bărbat băut şi înarmat cu două topoare a ameninţat mai mulţi poliţişti chemaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict în familie. 

De Redactia Observator la 28.06.2021, 14:16
Vezi și

Individul de 47 de ani a fost reclamat la poliţie de femeia împreună cu care locuia pentru că o ameninţa. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a fost găsit în faţa blocului. 

Pe imaginile primite pe Fii Observator se poate vedea cum forţele de ordine încearcă să-l convingă pe scandalagiu să arunce topoarele. Acesta refuză şi devine recalcitrant. La un moment dat, poliţiştii sunt nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza. În cele din urmă, individul este pus la pământ şi încătuşat. 

Brbatul a fost transportat la spital pentru evaluare. Polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru violență în familie. Şi a fost emis şi un ordin de protecție provizoriu pentru femeia amenințată de bărbat. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Poliţişti atacaţi cu topoare de un bărbat beat şi recalcitrant, în Bârlad. Forţele de ordine au folosit spray lacrimogen pentru a pune scandalagiul la pământ