Antena Meniu Search
x

Polițiștii au alergat după capre, pe A1, după ce animalele au ”invadat” autostrada. Imaginile surprinse de șoferi

Imagini demne de filmele de comedie au fost surprinse, în cursul zilei de marţi, pe Autostrada A1, unde mai mulţi bărbaţi s-au chinuit să îndepărteze nişte capre.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 13:08

Vezi și
  • Circulaţia a fost oprită pe Autostrada A1, pentru înlăturarea caprelor.

Incidentul s-a produs în partea a doua a zilei, când mai multe capre ale unui localnic au ajuns, nu se ştie exact cum, pe autostrada cu pricina.

Martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, pentru a se evita o eventuală tragedie, astfel că mai mulţi poliţişti şi-au făcut apariţia la faţa locului.

Imaginile demne de filmele de comedie ne-au fost transmise de un telespectator fidel, via Fii Observator, acesta precizând şi că circulaţia a fost oprită pentru aproximativ 10 minute pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii. 

În cele aproximativ 10 minute, mai mulţi bărbaţi, inclusiv poliţişti, au încercat să îndepărteze caprele de pe autostradă. Misiunea, după cum se poate vedea din imaginile primite via Fii Observator, nu a fost una tocmai facilă. 

Nu ştim exact rezultatul final al acţiunii, însă putem spera că nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului de pe Autostrada A1, respectiv că nicio capră nu a fost rănită în timpul intervenţiei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Polițiștii au alergat după capre, pe A1, după ce animalele au ”invadat” autostrada. Imaginile surprinse de șoferi