Antena Meniu Search
x

Video Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”

Caz revoltător într-un sat din judeţul Călăraşi. Un preot i-ar fi făcut avansuri sexuale unei copile chiar în timpul spovedanei. N-ar fi fost prima oară când se întâmpla asta şi chiar omul bisericii i-a recunoscut fetei că o place de mai mulţi ani. Fata de 14 ani a înregistrat toată conversaţia şi le-a arătat părinţilor care au depus-o ca probă la poliţie.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 05.05.2021, 20:17

Vezi și

Înregistrarea făcută de fata de 14 ani surprinde şi momentul în care preotul spune că ar vrea să o sărute.

”Sincer aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa mai din priviri”, îi spune preotul copilei de 14 ani.

Preotul a recunoscut că e vocea lui pe înregistrări

Preotul în cauză a fost deja audiat de procurori și este anchetat pentru corupere sexuală de minori după ce încă de sâmbătă plângerea părinților fetei a ajuns pe masa polițiștilor.

Pe acelaşi subiect

Audiată a fost și fata de 14 ani și mama ei.

Potrivit surselor Observator, preotul a recunoscut că este vocea lui cea care se aude pe înregistrări. Chiar și așa, reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda pe acesta până la finalizarea anchetei mai ales pentru că au ”suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Fii Observator » Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”