Antena Meniu Search
x

Video Scandal într-o localitate din Bihor. Bărbat filmat agonizând la podea după ce ar fi fost bătut de soțul primăriței

Scene de o violenţă extremă au avut loc într-o comună din Bihor. Un bărbat de 62 de ani a fost bătut cu sălbăticie chiar în magazinul soţului primăriţei. Atenţie urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 13:49

Vezi și

”Am fost atacat. Mi s-a fracturat piciorul, am fost lovit în cap”, spune victima, într-o filmare. Imaginile cu bărbatul întins pe jos în magazin, imediat după ce a fost atacat, ne-au fost trimise de un telespectator. Potrivit acestuia, victima ar fi fost lovită crunt la cap şi picioare, chiar de soţul primăriţei, în urma unui conflict spontan. 

Bărbatul bătut a ajuns la spital. Deşi încă nu a depus plângere la Poliţie, oamenii legii s-au autosesizat şi au întocmit un dosar penal, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face şi încadrarea juridică.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Scandal într-o localitate din Bihor. Bărbat filmat agonizând la podea după ce ar fi fost bătut de soțul primăriței