Antena Meniu Search
x

Video Scandal la o pensiune din Buşteni. Turist: "Ne-au băgat la somn de la 10, ne-au luat boxa, iar în seara de Revelion ne-au oprit curentul"

Revelionul s-a terminat înainte să înceapă pentru un grup de tineri care au au petreacut noaptea dintre ani la o pensiune de pe Valea Prahovei.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 09:06

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Petrecerea de Revelion s-a terminat mai devreme pentru un grup de tineri care au închiriat o pensiune din Buşteni. Incidentul a avut loc chiar cu câteva ore înainte de miezul nopţii şi a fost postat pe reţelele de socializare. 

Din filmuleţul postat pe Internet se pare că proprietarul pensiunii, vizibil iritat de comportamentul chiriaşilor a început să urle la aceştia, le-a interzis să mai iasă din cameră şi i-a băgat la somn cu doar două ore înainte de intrarea în 2022. 

Via Fii Observator: Tinerii respectivi au închiriat o cabană pentru a petrece seara de revelion 2022 însă au fost surprinşi de gazdele pensiunii cu violenţă verbală. Comentariul unei tinere care a fost martoră: Ne-au băgat la somn de la 10, ne-au luat boxa, iar în seara de Revelion când au văzut că nu dormim ne-au oprit curentul. Iar altă persoană agresată de cei doi comentează la postarea adolescentei de asemenea: Am fost la aceiaşi pensiune. La început gazda părea foarte de treabă până când a intrat peste noi în camere urlând şi înjurând că am trântit uşa."

Un incident similar s-a petrecut şi în apropiere de Bucureşti, acolo unde mai mulţi tineri au vrut să se distreze în noapte de Revelion. Însă, în loc să se distreze aceştia au vandalizat casa. Au închiriat o vilă pentru Revelion şi până dimineaţă au distrus tot în ea. N-a rămas nimic întreg, nici măcar pereţii. În plus, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură și arme. Dimineață, proprietarul şi-a pus mâinile în cap, mai ales că nu are asigurare. Ne-a trimis imagini pe Fii Observator şi am mers şi noi să vedem dezastrul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Scandal la o pensiune din Buşteni. Turist: "Ne-au băgat la somn de la 10, ne-au luat boxa, iar în seara de Revelion ne-au oprit curentul"