Antena Meniu Search
x

Reacția Poliției după ce o vilă a fost devastată de revelion de petrecăreți: "Au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete"

Proprietarul unei vile din Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută după Anul Nou. Omul şi-a găsit casa distrusă de cei care au organizat acolo Revelionul. Poliţia îi caută acum pe vandali.Din păcate, proprietarul nu avea asigurare.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 15:34

Vezi și

Poliția Capitalei a transmis că propietarul vilei distruse de Revelion şi petrecăreţii s-au înțeles la telefon iar cheia a fost predată printr-un intermediar. Cu alte cuvinte, păgubitul nu a putut preciza nici datele de contact, nici numărul persoanelor care au participat la petrecerea de Anul Nou în vila distrusă.

”În data de 1 ianuarie 2022, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deține în București, unui grup de tineri,  dimineața constatând mai multe distrugeri în interior. Având în vedere că au relaționat telefonic și cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat. Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat pentru Obsevator.

Tinerii care au închiriat vila de Revelion au organizat o petrecere underground, cu bilete la intrare

Petrecăreţii au reuşit să distrugă inclusiv pereţii casei. Mai mult, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground. Din păcate, proprietarul nu avea asigurare. "Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici... Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge", a povestit Babu Iancu, proprietarul vilei. 

Pe acelaşi subiect

Distracția a fost întreruptă când unul dintre ei și-a dat seama că sunt filmați de camerele montate în vilă. Au spart biroul proprietarului, au smuls cablurile sistemului de supraveghere și au continuat petrecerea nebună. Banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare au fost rapid recuperați. Ar fi organizat o adevărată petrecere underground, la care accesul se făcea doar pe baza biletelor tăiate la intrarea în vilă. Totul fără știrea proprietarului.

3500 de lei au plătit tinerii pentru o noapte de distracție. Proprietarul trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puțin 20 de ori suma pentru a-și recupera investiția, adică peste 14.000 de euro.  "Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri", este de părere Babu Iancu, proprietarul.

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliție și speră să își recupereze, măcar parțial, investiția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Reacția Poliției după ce o vilă a fost devastată de revelion de petrecăreți: "Au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete"