Antena Meniu Search
x

Video Scene violente filmate într-un parc din Capitală. Un băiat a fost bătut cu cruzime: "Te rog, lasă-mă! Ajutor!"

Scene de o violenţă rară în care sunt implicaţi adolescenţi şochează, din nou, pe reţelele sociale. Un băiat a fost bătut cu cruzime şi umilit de un altul, într-un parc din Capitală. În tot acest timp, l-a obligat să îngenuncheze şi să spună Tatăl Nostru. 

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 18:29

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator
  • Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

"Te rog, lasă-mă! Ajutor, te rog! Te rog, lasă-mă!", sunt strigătele de disperare ale unui băiat care a fost bătut cu bestialitate de către un altul într-un parc din cartierul Militari. Din imaginile trimise pe Fii Observator, agresorul, un adolescent de 15 ani, îl loveşte fără milă. Nu se opreşte nici când victima chircită de durere cere îndurare. Mai apoi, bătăuşul îi ordonă celui snopit în bătaie să spună Tatăl Nostru. 

Martorii spun că aceste agresiuni sunt la ordinea zilei, iar autorităţile nu fac nimic ca să îl oprească pe agresos. 

Martor via Fii Observator: Sunt mulți alți părinți cu copiii terorizați. Şi fratele meu a pățit la fel. A ieșit cu un prieten în parc și i-a furat banii şi telefonul. Apoi l-a ameninţat că îl omoară. Avea mai multe plângeri la poliție. L-a mai bătut pe un coleg de-al fratelui meu. Copiii au mai fost martori la o bătaie în parc dar nimeni nu se bagă pentru că le este frică. Tatăl lui a fost închis. Părinții lui au spus ca aşa este el şi că nu au ce să îi facă. Nu mai avem încredere să îi lăsăm afară pentru că le fură hainele de pe ei. Adidaşii, telefoanele. Îi umilește. Îi pune să facă tot felul de lucruri și îi amenință că dacă nu fac ce vrea, el îi taie și vine peste ei acasă și le dă foc. Iar după toate probele și toate declarațiile date poliţia nu îl poate reţine. 

Ieri, în Tulcea, o fată de 12 ani era bătută şi umilită de către o prietenă, chiar în miezul zilei. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Scene violente filmate într-un parc din Capitală. Un băiat a fost bătut cu cruzime: "Te rog, lasă-mă! Ajutor!"