Antena Meniu Search
x

Foto Strazi pline de noroi într-un cartier din Lupeni. Localnicii sunt nemulţumiţi: "Trebuie să cărăm copiii în braţe când merg la şcoală"

Locuitorii dintr-un renumit cartier din oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara, sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că străzile sunt pline de noroi în fiecare iarnă.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 11:57

  • Localnicii dintr-un cartier din Lupeni dau vina pe autorităţi din cauza străzilor pline de noroi.

Oamenii susţin că, în zonă, nu s-au efectuat lucrări de modernizare în ultimii ani, iar o asfaltare corespunzătoare pare să fie doar un vis frumos. Localnicii arată cu degetul spre autorităţi şi susţin că au ajuns să se considere discriminaţi în condiţiile în care sunt săriţi în mod constant când vine vorba de îmbunătăţirea condiţiilor de trai.

Localnicii spun că plătesc anual taxe şi impozite, dar precizează că nu înţeleg cum este posibil ca situaţia din zonă să nu fie îmbunătăţită, iar străzile să fie în fiecare iarnă pline de noroi, deşi ne aflăm în anul de graţie 2022, iar România este stat membru al Uniunii Europene.

Localnici nemulţumiţi în Lupeni, din cauza străzilor pline de noroi

Un telespectator ne-a trimis, pe Fii Observator, mai multe imagini elocvente în legătură cu situaţia de la faţa locului, Cartierul Ştefan, cel despre care vorbim în acest caz, aflându-se chiar în apropiere de stadionul de fotbal Minerul Lupeni. 

"Aşa arată Strada 12 din cartierul Ștefan, oraș Lupeni, județul Hunedoara. Suntem în anul 2022 și nu s-a făcut nimic de ani de zile. Primăria știe foarte bine cum arată strada, dar nu vine să repare strada. Noi trebuie să umblăm prin noroi și noi plătim taxe și impozite, dar degeaba. Chiar e bătăie de joc să lași oameni să umble prin noroi în loc să curețe strada de noroi și să pună pietriș. Chiar e bătăie de joc cum arată. Noi trebuie să cărăm copiii în brațe când merg la școală", este mesajul transmis de telespectatorul care ne-a trimis şi pozele edificatoare în legătură cu situaţia de la faţa locului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Strazi pline de noroi într-un cartier din Lupeni. Localnicii sunt nemulţumiţi: "Trebuie să cărăm copiii în braţe când merg la şcoală"