Antena Meniu Search
x

Video Tânăr luat la ţintă cu arma, printre case şi maşini. Imagini ca-n Vestul Sălbatic, lângă Bucureşti: "Trăgea, efectiv, în el"

Imagini şocante la marginea Bucureştiului. Mai multe focuri de armă au fost trase în miez de noapte într-un cartier rezidenţial după o ceartă între mai mulţi tineri. Pistolarul de ocazie a fost filmat de camerele de supraveghere, în timp ce îşi ia la ţintă rivalul, pe care îl şi nimereşte de câteva ori. Iată filmul evenimentelor, primit pe Fii Observator. 

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 20:15

Vezi și

Imaginile au fost filmate în urmă cu două nopţi, într-un cartier din Chiajna, judeţul Ilfov. Un tânăr fuge printre maşini să îşi salveze viaţa, în timp ce este luat la ţintă. "Pur şi simplu un băiat alerga, iar din spatele lui venea un domn cu un pistol şi trăgea efectiv în el. Băiatul a şchiopătat...", povesteşte un martor. Victima reuşeşte să scape. Agresorul urcă într-o maşină, alături de un complice şi îşi pierd urma. Scenele, demne de Vestul Sălbatic, au fost observate de vecini. O parte din muniţia trasă cu arma neletală a lovit şi autoturismele parcate în zonă. "Pistolarul de aici a tras ... Uite!", arată un bărbat care a văzut maşina lovită abia a doua zi. "Ieri, ieri".

Focuri de armă în Chiajna. Tânăr luat la ţintă şi împuşcat, printre maşinile parcate

Tânărul luat la ţintă poartă pe spate urmele agresiunii. Nu ştie dacă pistolarul a tras asupra lui cu un pistol cu bile sau cu o armă cu aer comprimat. Incidentul ar fi pornit de la nişte certuri mai vechi între victimă şi doi fraţi care locuiesc în acelaşi cartier din Chiajna. Sâmbătă dimineaţă, spune tânărul împuşcat, a fost sunat şi chemat în faţa blocului de unul dintre suspecţi. A coborât cu gândul că vor lămuri situaţia. "Nu a apucat să i se zică că are pistol. A venit ca să vorbească. Mă, ce vrei de la mine? Şi băiatul, când să se aşeze, poc! l-a şi luat". A fost luat direct la bătaie şi apoi fugărit cu pistolul de un amic al celor doi fraţi.

La mai bine de 24 de ore de la împuşcături, niciun suspect nu a fost reţinut. Martorii au sunat la poliţie abia ieri la prânz. Spun ca au fost ameninţaţi in nenumărate rânduri de agresori si le-a fost teamă să ii reclame. Au fost sfătuiţi, spun ei, să vină singuri la secţie cu înregistrările de pe camerele de filmat. Poliţiştii spun că se vor autosesiza, iar cei vinovaţi vor fi găsiţi. "Persoanei respective i-a fost comunicat numărul de telefon pentru a lua legătura cu echipajul de poliție din zonă, în vederea obținerii înregistrărilor video, cât și pentru lămurirea aspectelor rezultate din imagini", transmite IPJ Ilfov.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Tânăr luat la ţintă cu arma, printre case şi maşini. Imagini ca-n Vestul Sălbatic, lângă Bucureşti: "Trăgea, efectiv, în el"