Antena Meniu Search
x

Video Tânără însărcinată, spulberată pe o trecere de pietoni din Arad. A fost aruncată în aer aproape zece metri după impact

Accident deosebit de grav, seara trecută, în Arad! O femeie însărcinată a fost lovită pe trecerea de pietoni. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 08:16

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 19 şi 30 de minute.

Femeia, însoţită de doi copii, traversa pe trecere când a fost lovită în plin de un automobil condus de un tânăr de 31 de ani. În urma impactului, tânăra a fost aruncată aproape zece metri mai în faţă. Cei doi copii au reuşit să se ridice, însă femeia a rămas întinsă pe asfalt.

Atât ea, cât şi copiii au fost duşi la spital. Şoferul a fost testat pentru alcool, însă rezultatul a ieşit negativ. Este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Fii Observator » Tânără însărcinată, spulberată pe o trecere de pietoni din Arad. A fost aruncată în aer aproape zece metri după impact