Antena Meniu Search
x

Video TIR-uri blocate în nămeți pe drumul dintre Braşov şi Predeal. Drumarii au uitat să mai iasă, deși a nins toată noaptea

 A nins ca în plină iarnă, noaptea trecută, în zonele de munte, iar asta a însemnat un adevărat coşmar pentru şoferi.  

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 07:50

Vezi și

Pe drumul dintre Braşov şi Predeal, mai multe TIR-uri au rămas blocate în nămeţi, iar circulaţia a fost un calvar. Şoferii se plâng că drumurile nu au fost curăţate, deşi a nins neîncetat toată noaptea. 

Șofer: Cam în aceste condiţii se circulă. Drumul nu este curăţat, plin de TIR-uri blocate. Am făcut un kilometru cam într-o oră şi.  

Imaginile au fost surprinse în urmă cu o oră de către un telespectator şi transmise prin FII OBSERVATOR. Probleme au fost şi în Capitală, dar şi în judeţul Ilfov. Angajaţii ISU au gestionat 23 de intervenţii pentru degajarea a 15 copaci căzuţi, doi stâlpi şi un semafor. Opt maşini au fost avariate în urma fenomenelor meteo extreme.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » TIR-uri blocate în nămeți pe drumul dintre Braşov şi Predeal. Drumarii au uitat să mai iasă, deși a nins toată noaptea