Antena Meniu Search
x

Video Trafic infernal în Turda, din cauza reparaţiilor la podul peste Arieş. Lucrările de reparaţie vor dura până la sfârşitul anului

Răbdare și nervi de fier, cu asta trebuie să se înarmeze șoferii din Turda, în următoarele luni. Circulația în zonă este îngreunată din cauza lucrărilor efectuate la podul peste Arieş. Lucrările vor fi finalizate abia la finalul anului.

de Mihaela Uretu

la 27.04.2021, 17:53

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

S-au format cozi kilometrice la intrare în localitatea Turda din cauza lucrărilor efectuate la podul peste Arieș. Circulaţia dinspre centru până pe autostradă a fost îngreunată, fapt care i-a scos din sărite pe şoferii care au aşteptat mai bine de 30 de minute. 

Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum s-a format o coadă de mașini de câțiva kilometri. Şoferii spun că acest haos se datorează faptului că se lucrează la podul Luncani, din judeţul Cluj. Potrivit martorilor, coada se întinde pe mai bine de 5 kilometri, iar timpul de așteptare depăşeşete zeci de minute. 

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor în zonă este 22 decembrie

Circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare. Potrivit CNAIR lucrările vor fi finalizate abia la sfârşitul anului. 

Pe acelaşi subiect

"Traficul rutier se va desfășura deviat pe următoarele variante de rute ocolitoare:

- Fără restricții de tonaj (tur-retur): sensul dinspre Cluj-Napoca spre Câmpeni, Alba Iulia, București va fi deviat pe traseul str. G-ral Dragalina – str. Ștefan cel Mare, str. 22 Decembrie 1989 (DJ 161 B), continuare pe str. 22 Decembrie 1989 (DN 75) pentru cei care se deplasează spre Câmpeni și pe str. Armatei pentru cei care se deplasează spre Alba Iulia, București.

- Cu restricții de tonaj de 7,5 tone: direcția Câmpeni și Turda spre Cluj-Napoca se va realiza pe ruta Mihai Viteazu (dinspreTurda, Alba Iulia, București) – Cheia –Săndulești – Tureni – Cluj-Napoca și pe ruta Cluj-Napoca – Tureni – Săndulești – Cheia – Mihai Viteazu (spre Turda, Alba Iulia și București) dinspre Cluj-Napoca spre Câmpeni, Turda, Alba Iulia și București.

În vederea evitării aglomerării rutelor stabilite mai sus, recomandăm participanților la trafic (în special traficul greu), care tranzitează zona dinspre Alba Iulia, Târgu Mureș, Câmpeni spre Cluj-Napoca, Dej, Bistrița, Suceava, utilizarea rutei: Autostrada A3 – Câmpia Turzii – Turda – Gilău – Nădășel – DN 1F – Varianta de Ocolire Cluj Napoca Nord Est – DN 1C.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricţiile de circulaţie instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 22.12.2021. " ,au informat reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Alex Prunean și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Trafic infernal în Turda, din cauza reparaţiilor la podul peste Arieş. Lucrările de reparaţie vor dura până la sfârşitul anului