Antena Meniu Search
x

Video Tragedie evitată în ultimul moment pe DN 1. Un şofer a fost filmat conducând pe contrasens

Un şofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens pe DN 1 la ieşirea din Predeal înspre Braşov. Şoferul poate fi văzut cum intră pe contrasens, în timp ce din faţă vin alte maşini. 

de Mihaela Uretu

la 20.05.2021, 19:21

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O altă zi, un alt incident rutier pe DN 1. De data aceasta, unul minor şi fără victime, din fericire. 

Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer în aceasta dimineaţă. Omul susţine că bărbatul care era la volan a intrat pe contrasens în repetate rânduri. 

Vasile: Filmarea a fost făcută de camera de bord astăzi, pe la 08.40. În timp ce mă deplasam spre Brașov mașina din față a intrat pe contrasens și își continuă deplasarea în timp ce eu claxonam. La volan un domn mai în vârstă și în dreapta era o doamnă cu ochelari, iar la aproximativ 2 km a oprit în parcare, la Cotul Donului. Până să intre pe contrasens tăia curbele. Dar a continuat să le taie şi după.

În filmare se vede cum pe lânga mașina aflată pe contrasens trec alte mașini care îi semnalizează cu farurile că se află pe sensul greșit şi îl claxonează. 

Pe acelaşi subiect

Un incident similar a avut loc la sfârşitul lunii aprilie, atunci când un șofer a sunat în mod repetat la 112 pentru a anunța că o mașină circulă pe contrasens, pe DN1, spre Brașov. Atunci o şoferiţă ar fi mers de la Câmpina la Predeal pe contrasens, fără ca poliția să intervină.

O clipă de neatenţie sau un moment de inconştienţă la volan poate costa viaţa. Cinci muncitori dintr-o maşină condusă de un tînăr de 21 de ani au murit după ce automobilul lor a intrat cu viteză pe celălalt sens. Acolo s-a izbit cu putere de o maşină şi apoi a zburat pur şi simplu peste o alta. Accidentul s-a petrecut tot pe DN1, în localitatea Nistoreşti. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Tragedie evitată în ultimul moment pe DN 1. Un şofer a fost filmat conducând pe contrasens