Antena Meniu Search
x

Video Trei tineri s-au filmat sfidând moartea pentru aprecieri pe Tik Tok. Sania trasă de maşină cu 140 km/h a scos scântei pe şosea

Distracţia periculoasă, la modă pe Tik Tok. Mai mulţi tineri din Bistriţa-Năsăud au postat filmuleţe în timp ce se dau cu sania trasă de maşină, în timp ce şoferul rulează ca pe autostradă, cu 140 de kilometri pe oră. Doar norocul a făcut ca acum să nu se întâmple o tragedie. Săptămâna trecută, un tânăr a murit şi o fată a ajuns la spital în comă în urma unui incident asemănător.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 20:14

Vezi și

Trei tineri pe o sanie sfidează moartea pentru o distracţie. Pe şoseaua plină de zăpadă, sania este trasă cu viteza incredibilă de 140 de kilometri pe oră. Pentru mai multă adrenalină, şoferul merge în zig-zag. Din sens opus, vin alte maşini. Dar nimănui nu-i pasă.

Bogdan Marisca, specialist conducere defensivă: Nu trebuie să fii specialist în conducere defensivă să îţi dai seama că au făcut o mare prostie şi că doar norocul i-a lăsat pe oamenii ăia să scape cu bine. Imaginează-ţi că dacă derapau jumătate de metru, era şanţul pe margine sau venea maşina.

Distracţia care sfidează moartea a fost filmată pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud. Filmuleţul a fost postat apoi pe TikTok.

Bogdan Marisca, specialist conducere defensivă: Nu aveau niciun fel de protecţie.Şansa de supravietuire este minimă, să nu zic zero.

Pe acelaşi subiect

Într-un alt clip, se vede cum sania trasă de maşină scoate scântei. Tinerii s-au lăudat că au distrus, nu una, ci două sănii, ca să primească aprecieri pe TikTok.

Distracţie similară, încheiată tragic în Satu Mare

Săptămâna trecută, o altă distracţie inconştientă s-a terminat cu o tragedie, în Satu Mare. Un tânăr a murit pe loc şi două fete sunt în stare gravă, după ce s-au izbit de un copac. Cei trei stăteau într-un colac şi erau traşi pe zăpadă de o maşină. Şoferul avea o alcoolemie de 0,04 alcool alcool pur în aerul expirat. Nu a fost reţinut deoarece, potrivit surselor, procurorul a considerat că alcoolemia era mică. Una dintre tinere este în comă la spital.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Trei tineri s-au filmat sfidând moartea pentru aprecieri pe Tik Tok. Sania trasă de maşină cu 140 km/h a scos scântei pe şosea