Antena Meniu Search
x

Video Un român a salvat un pui de focă în Anglia. Imaginile au devenit virale

Un pui de focă, prins într-o plasă de pescuit, a fost salvat de la moarte de către un român. Bărbatul originar din Ploieşti este plecat la muncă într-un oraș din nord-estul Angliei de mai bine de un an. Gestul său a emoționat comunitatea de români din Marea Britanie.

de Mihaela Uretu

la 09.02.2021, 13:02

Bărbatul salvează puiul de focă Vezi și
  • Pui de focă, salvat de un român
  • Bărbatul din Ploiești muncește de mai bine de un an în Marea Britanie
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator

Românul a fost eroul unei întâmplări emoționante. În timp ce se plimba pe faleza din localitatea Seaham, ploieșteanul a vazut un pui de foca rămas captiv într-o plasă de pescuit. 

În înregistrarea video devenită virală pe Internet, Bogdan Tocitu poate fi văzut în timp ce încearcă să salveze animalul, ce agoniza lângă nişte stânci, având în jurul gâtului o plasă de pescuit.

Bărbatul nu a stat pe gănduri şi a mers de îndată să-l salveze pe micuţul animal,  care a stat liniştit până ce a fost eliberat.

După ce a tăiat plasa de pescuit, Bogdan l-a ajutat pe puiul istovit să se întoarcă înapoi în apă.

Bogdan iubește foarte mult animalele

Întâmplarea nu i-a uimit deloc pe membrii familiei. Atunci când era în țară, Bogdan avea grijă de tot felul de animale. 

Isabela (soţia):"De-a lungul timpului am avut diverse animale. Pisici, pești, chiar și un ied in apartament, orice are suflet.Concluzia este că iubește viața cu tot ce înseamnă ea."

Seaham este o localitate situată pe țărmul Mării Nordului. În nord-estul Angliei, micul oraș Seaham din regiunea Durham adăpostește şi o superbă plajă, dincolo de relieful stâncos al falezei. Acolo, a fost salvat şi puiul de focă. 

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Un român a salvat un pui de focă în Anglia. Imaginile au devenit virale