Antena Meniu Search
x

Video Un şofer a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada A1: " A trecut ca glonţul"

Un șofer a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada Deva - Timişoara, pentru că ar fi ratat ieşirea spre Deva. Momentul şocant a fost filmat cu camera de bord a unui tir care circula în acel moment pe autostradă.

de Mihaela Uretu

la 12.07.2021, 11:07

Vezi și
  • Un şofer a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Momente de infarct au fost surprinse duminică, pe autostrada A1, chiar în apropiere de ieşirea spre Deva. Şoferul unui tir este cel care a filmat aventura bărbatului care a circulat pe contrasens. Potrivit martorilor, şoferul maşinii ar fi mers o distanţă destul de mare pe contrasens. În imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum şoferul merge cu mare viteză pe contrasens, chiar pe banda de urgenţă, iar la un moment dat riscă să intre în tirul care a surprins imaginile.

Şoferul tirului şi-a anunţat colegii prin staţie să fie atenţi. Între timp aceştia i-au transmis că şoferul inconştient a fost blocat la ieşirea spre Oradea cu Deva, astfel că acesta a fost nevoit să facă cale întoarsă pe autostradă până la următoarea ieşire. 

La începutul lunii iulie, din cauza unui moment de neatenţie cinci oameni au murit după ce un şofer a adormit la volan şi a ajuns pe contrasens.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Un şofer a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada A1: " A trecut ca glonţul"