Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Constanţa, în stare gravă după o infecţie la o măsea. Într-o lună a suferit 7 intervenţii chirurgicale

Un tânăr din Constanţa a suferit într-o singură lună 7 operaţii la gât şi la plămâni, în urma unei infecţii la măsea. Bărbatul este acum în comă indusă iar familia spune că medicii ar fi vinovaţi pentru că starea lui s-a agravat.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.03.2023, 14:05

Vezi și

Un tânăr din Constanţa este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Constanţa de vreo două luni. A ajuns pe mâinile medicilor după un abces la măsea, însă infecţia a coborât în plămâni.

7 intervenţii chirurgicale într-o lună

Familia acuză că medicii sunt de vină, el a ajuns acum o legumă. A fost operat de şase ori într-o lună de zile. 4 operaţii la plămâni şi două la gât şi este în coma indusă.

Rudele stau pe la uşile spitalului fără să primească detalii şi face scandal pe acolo. E o vâlvă pe tiktok cu el cu imagini de pe patul de spital. Povestea a fost semnalată pe FII Observator.

Reprezentanţii spitalului spun că tânărul avea deja infecţia răspândită în întregul corp când a ajuns la spital şi că medicii fac tot posibilul pentru a-l salva. Tânărul este la Terapie Intesivă, este intubat şi ventilat mecanic, iar şansele sale sunt minime. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Fii Observator » Un tânăr din Constanţa, în stare gravă după o infecţie la o măsea. Într-o lună a suferit 7 intervenţii chirurgicale