Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Zeci de pasageri blocaţi într-un tren pe ruta Bucureşti - Iaşi au petrecut ore întregi în câmp. Oamenii nu au primit lămuriri despre motivul staţionării

Din cauza unor defecţiuni tehnice, pasagerii unui tren Bucureşti - Iaşi, au fost nevoiţi să petreacă ore întregi în tren, pe câmp. Oamenii revoltaţi, au semnalat situaţia pe Fii Observator.

De Redactia Observator la 18.11.2023, 09:08
Vezi și

Aceştia nu au primit nicio informaţie legată de motivul staţionării. Trenul a ajuns la destinaţie cu 3 ore şi jumătate întârziere. Un alt tren, care se îndrepta spre Braşov, din Constanţa, a avut aceeaşi defecţiune tehnică şi a avut o întârziere de 2 ore jumătate. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Zeci de pasageri blocaţi într-un tren pe ruta Bucureşti - Iaşi au petrecut ore întregi în câmp. Oamenii nu au primit lămuriri despre motivul staţionării