Antena Meniu Search
x

Video Ziua și alerta de vreme rea. Pericol de inundații în Moldova și Dobrogea, în vest vine vara

Nicio zi fără alerte de vreme severă. Aceasta pare să fie regula primei luni a verii. Ploile s-au întors, inclusiv la munte şi la mare. Jumătatea de est a ţării este sub ameninţarea ploilor şi vijeliilor. Vestea bună este însă că de mâine vine vara. Dar doar în vest.

de Redactia Observator

la 15.06.2021, 22:24

Vezi și

Vremea urâtă amână vacanţa pe litoral. Pe plajă, a fost pustiu azi. A plouat în reprize iar turiştii n-au ieşit nici măcar la plimbare. Străzile din Constanţa s-au inundat, după cum arată Imaginile, primite pe Fii Observator. Prilej pentru unii să facă haz de necaz. Un bărbat a ieşit la plimbare cu barca... pe faleză! În Galaţi, un copac a căzut peste o maşină. Până şi Autostrada Soarelui a fost un drum umbrit de nori astăzi.

Vremea rămâne capricioasă în continuare

Până mâine, aproape de miezul nopţii, este cod portocaliu în 12 judeţe din estul ţării. Sunt anunţate furtuni şi chiar grindinã. Va ploua cât pentru o lună în aceste zone cred meterorogii. Este şi pericol de inundaţii pe multe râuri din Moldova şi Dobrogea. În vestul ţării însă de mâine vine vara. Temperaturile vor trece de 30 de grade Celsius. În restul ţării va ploua până la jumătatea lunii iulie, dar temperaturile vor mai creşte puţin. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Ziua și alerta de vreme rea. Pericol de inundații în Moldova și Dobrogea, în vest vine vara