Antena Meniu Search
x

Doi australieni au vrut să viziteze Budapesta, dar au cumpărat din greșeală bilete spre București. Reacţia lor când au ajuns în România

O eroare nevinovată i-a condus pe doi australieni într-una dintre cele mai frumoase aventuri din viaţa lor. Tinerii voiau să viziteze Budapesta însă, din greşeală, au cumpărat bilete de avion spre Bucureşti. Cei doi şi-au documentat călătoria pe TikTok, unde videourile lor au devenit virale. 

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 06:48

Doi australieni au vrut să viziteze Budapesta, dar au cumpărat din greșeală bilete spre București
Doi australieni au vrut să viziteze Budapesta, dar au cumpărat din greșeală bilete spre București - TikTok

Sophie Alice și Ben Kennedy sunt doi travel vloggeri din Australia. Tânăra povesteşte că prietenul ei a vrut să-i facă o surpriză, cumpărând bilete de avion către capitala Ungariei, însă, din greşeală a cumpărat bilete către ... Bucureşti, potrivit New York Post.

Perechea și-a dat seama de greşeală când au ajuns la coada pentru îmbarcare. Pe ecrane s-a afişat numele capitalei României în loc de Budapesta. Făcând haz de necaz, tânăra a postat un video care a fost urmărit deja de peste 4 milioane de persoane, devenind viral pe reţeaua socială.

„A fost grozav”, a fost reacţia lui Sophie, răspunzându-le miilor de utilizatori care s-au amuzat pe seama erorii lor, dar au şi lăudat România. „Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine. Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a adăugat ea.

 Cei doi au profitat de neprevăzut şi au vizitat mai multe obiective din România, fiind impresionaţi mai ales de Castelul Bran. Evident, glumele nu au întârziat să apară, un utilizator de TikTok sfătuindu-i să nu confunde Austria cu Australia, iar un altul le-a transmis că  „România este cel mai subapreciat loc, din toate țările în care am fost – există atât de multe lucruri de făcut acolo! S-a întâmplat pentru un motiv”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?

Observator » Evenimente » Doi australieni au vrut să viziteze Budapesta, dar au cumpărat din greșeală bilete spre București. Reacţia lor când au ajuns în România