Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident cumplit filmat de camere, lângă o biserică din Timiş. Şoferul vinovat a scăpat fără nicio zgârietură

Accident violent filmat de camerele de supraveghere, într-o localitate din Timiș. O şoferiţă a fost rănită grav, după ce autoturismul în care se afla a fost izbit de o altă maşină, condusă de un bărbat.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 12:32

În urma impactului extrem de violent, cele două autoturisme au ajuns pe spaţiul verde din apropierea unei biserici. La faţa locului au ajuns de urgenţă echipajele de salvare, care au transportat-o la spital pe femeia rănită.

Şoferul care ar fi provocat accidentul a scăpat fără nicio zgârietură

Cei doi conductori auto au fost testaţi cu etilotestul, iar rezulatatele au fost negative.

Vezi și

"Un bărbat în vârstă de 47 de ani a condus un autoturism pe DJ 693 dinspre localitatea Iecea Mică spre Cărpiniș, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 46 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia în vârstă de 46 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Accident cumplit filmat de camere, lângă o biserică din Timiş. Şoferul vinovat a scăpat fără nicio zgârietură