Antena Meniu Search
x

Un actor celebru din Australia, dat în urmărire generală de Poliție. S-a făcut nevăzut în timpul unei vizite la spital

O vedetă din Australia a fost dată în urmărire generală de Poliția australiană. Este vorba despre actorul Orpheus Pledger, care a devenit cunoscut pentru rolul său dintr-un serial. Pe numele actorului a fost emis un mandat de arestare.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 11:59

Orpheus Pledger
Orpheus Pledger - Profimedia

Poliția australiană îl caută pe starul din "Home and Away", Orpheus Pledger, după ce miercuri a fost emis un mandat pentru arestarea acestuia, potrivit BBC. Actorul se confruntă cu patru acuzații pentru că ar fi agresat o femeie, spun autoritățile.

Orpheus Pledger, căutat de poliţie

Luni el a mers la un spital, fiind eliberat pe cauțiune, iar marți era așteptat la un tribunal din Melbourne, dar nu s-a prezentat. Poliția l-a dat în urmărire generală, relatează Mediafax. Cazul a căpătat amploare, captând interesul publicului.

Managerul lui Pledger, Craig McMahon, a declarat pentru ziarul Sydney Morning Herald că nu a fost în contact cu clientul său în această săptămână și că a fost șocat de acuzații. El a mai spus că Pledger s-a luptat cu câteva probleme de sănătate mintală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Un actor celebru din Australia, dat în urmărire generală de Poliție. S-a făcut nevăzut în timpul unei vizite la spital