Antena Meniu Search
x

Durere pentru familia unei profesoare. La doar 23 de ani, tânăra a murit după ce s-a izbit cu maşina de o betonieră, pe o autostradă din Anglia

O profesoară de 23 de ani a murit în urma unui accident rutier, petrecut vinerea trecută, după ce maşina în care se afla s-a izbit de o betonieră, în regiunea Carmarthenshire din Marea Britanie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.08.2021, 18:02

Profesoara de doar 23 de ani a murit în urma unui grav accident de circulaţie
Profesoara de doar 23 de ani a murit în urma unui grav accident de circulaţie - Facebook Beca Mai

Beca Mai Richards a murit joi, după ce fusese internată de urgenţă în secţia de Terapie Intensivă. Familia tinerei este devastată şi anunţă că organele acesteia vor fi donate ca un "ultim dar" pe care profesoara îl poate oferi oamenilor., transmite The Sun.

"Era o fiică, o soră, o prietenă şi o profesoară atât de iubitoare, cu o inimă mare, care avea întotdeauna grijă de cei din jurul ei. Suntem complet devastaţi de moartea sa, dar suntem mândri că în calitate de donator, Beca va oferi altor persoane o viaţă mai bună", au spus cei din familie.

Tânăra a murit la câteva zile după accident

Accidentul s-a produs pe Autostrada A478, lângă localitatea Narberth. Femeia ar fi pierdut controlul volanului, si s-a izbit de o betonieră. Ulterior, ea a fost transportată la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale, însă a murit câteva zile mai târziu. Poliția  a declarat că familia profesoarei va primi consiliere din partea mai multor ofițeri special instruiți. Poliţiştii care investighează accidentul au declarat: „Facem apel şi îndemnăm martorii care au observat coliziunea gravă din trafic, care a avut loc vineri, 20 august 2021, la aproximativ ora 17:00 pe A478 lângă Penblewin, Narberth să ofere detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu exactitate în momentul impactului". Între timp, familia îndurerată se pregăteşte pentru înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Durere pentru familia unei profesoare. La doar 23 de ani, tânăra a murit după ce s-a izbit cu maşina de o betonieră, pe o autostradă din Anglia