Antena Meniu Search
x

Video Medicul de la UPU Satu Mare cercetat pentru moartea Ștefaniei, exclus din Colegiul Medicilor

Un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare, trimis în judecată după moartea unei adolescente, a fost exclus din Colegiul Medicilor. Decizia vine la aproape un an şi jumătate după ce moartea fetei de 15 ani a scos în stradă sute de oameni care au protestat faţă de activitatea medicului care era de gardă şi care ar fi amânat internarea ei.    

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 21.05.2024 , 14:50

Vorbim despre acuzaţii extrem de grave, care au ieşit la iveală în urma raportului întocmit de către Colegiul Medicilor din judeţul Satul Mare. 

Acest colegiu vorbeşte faptul că, în noaptea în care medicul era de gardă şi a primit-o pe Ştefania, adolescenta de 15 ani, în UPU, iniţial, acesta i-a pus un diagnostic greşit. De aici, fata a primit şi medicamentaţie greşită, iar şirul erorilor medicale a continuat.

Adolescenta a intrat pe picioarele ei la UPU şi s-a stins după câteva ore în spital

Vezi și

Medicul nu a recunoscut niciodată acuzaţiile care i se aduc şi niciodată nu a făcut publică vreo declaraţie în acest sens.

Pe acelaşi subiect

Cert este că, luna trecută, medicul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, iar decizia Colegiului Medicilor din judeţul Satul Mare nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 15 zile.

Ştefania a ajuns la urgenţe pe 18 ianuarie 2023, împreună cu mama sa, pentru analize, întrucât se simţea slăbită în ultima perioadă.

A murit câteva ore mai târziu, în urma a două stopuri cardio-respiratorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Medicul de la UPU Satu Mare cercetat pentru moartea Ștefaniei, exclus din Colegiul Medicilor